home twitter Instagram My Insta Shop facebook follow

tanda anda ketagih FB
2 Adorable | Monday, October 10, 2011 11:09 PM



hai guy...! Lame betul qiella tak update blog kan...anyway sekarang qiella tengah struggle study r..
sebab result trail hari tu memg tak memuaskan langsung...walaupon baru dapat 4 subjek rase nyer..
serius qiella risau giler-giler nie..grrrrr =,="
ok fine qiella just nak berkongsi dengan korang d'mana

tanda-tanda anda ketagih FB...
: : kerap menipu, mencuri, antisosial dan berubah menjadi seorang yang pemarah.
: : mudah menghadapi penyakit pening, masalah penglihatan, dan sakit perut.
: : sanggup ponteng sekolah.
: : sanggup mencuri kalau duit nak pergi CC tak cukup.

ok fine itu jelah yang mampu qiella bagi tahu tapi kalau nak tahu lebih...
 lanjut tengok lah surat khabar berita harian 10/10 yer...tak pun pergi dekat SINI hehehe...
anyway nak bagi tahu qiella takde yerr kat tande2 tu semue..
kalau ade pon psal masalah penglihatan..tapi bukan pasal FB tapi pasal game dalam lappy nie..
hahahahaha...akhir kata dari qiella nie maybe makin jarang update blog...
sebab Mr.SPM semakin hampir dengan ku...huhuhuhu and tahniah..! dekat adik-adik yang
dah tamatkan exam PMR mereka dengan jaya yerr..berseronoklah kamu..sebelum kamu SPM
baru abes PMR belom abes SPM =p hahahaa (sebenar nyer jelezz..)

as-salam..!

PAST | PRESENT
owner

My name nuraqila, can call me qiella

sweet 21

Study at UiTM Segamat, course Diploma in Banking Studie

hope happy reader and please be nice here...thank you...keep smile =)


RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .



Layout made by Koala
Inspiration from mymostloved .
Gyapo