home twitter Instagram My Insta Shop facebook follow

all about my life at US a.k.a UiTM Segamat
1 Adorable | Friday, April 12, 2013 11:15 PM


hyep reader..!dah lame nyerr tak update blog nak dekat setengah tahun larrhh jugak hehe...i'm now study at UiTM Segamat johor...course Diploma in Banking Studies #BM119...yes saya dah pindah johor no more lendu2 lagi hehehe...life kat US sangat2 awesome walaupun masa first time masuk tu satu ayat jerr yg keluar dari mulut qiella "arrghh..!!aku duduk dalam hutan..!" superb masa tu rasa nak nangis wei..hahaha tapi bila dah lama2 duduk situ ok larh takda teruk sangat kawan2 pon ok sangat..class mate and roomate memang the best...

classmate saya #JBM1191B mereka sangat awesome macam2 ragam dan macam2 perangai...
dan otak mereka pon sangat2 awesome hahaha


thats my best roomate...kak fatin, kak shila and kak zati...
hamek kau qiella duduk dengan semua senior pulak...betapa survival nyer hidup aku...
tapi akak2 saya nie semua spoting2 hehehe...

gambar dinner DIBA tema "Royale De' Diamond" geng JBM119

with our lecture bel120...beliau sangat2 spoting and best..!hehehe

rasa dah cukup kot gambar2 yang perlu di tunjuk hehe...US sangat2 awesome kawan2, roomate mereka memang best membuatkan hari2 saya di US sangat awesome...thanks alot kat member class and akak2 saya a.k.a roomate...kerana sudi bersama dengan saya tatkala berada di US...korang memang best..!! and thanks alot kat lecture2 saya...sir rosdi,sir lau, ustazah munirah,madam farah and madam rudza hanim sbb mengajar saya hehehe...alamak tiba2 terasa jadi pelajar skema pulak...ouh my sejak bila pulak kau macam nie qiella hahaha ok2 fullstop sampai disini saja saya membebel dan bercerita...

p/s : baru habis final...tiba2 rindu dekat member2 and roomate hehe US jumpa awak next sem yerr hehehe

PAST | PRESENT
owner

My name nuraqila, can call me qiella

sweet 21

Study at UiTM Segamat, course Diploma in Banking Studie

hope happy reader and please be nice here...thank you...keep smile =)


RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .



Layout made by Koala
Inspiration from mymostloved .
Gyapo